Ce tipuri de transport national găsești la Lucicosm

transport national

Share acest post

Cauți transport national integrat și sigur? La Lucicosm Transport Persoane asigurăm numeroase tipuri de transport cu autocare proprii. 

Dacă ești interesat de transportul național, în acest articol găsești detaliate tipurile de transport pe care le găsești la noi, ce autocare folosim și ce prețuri aplicăm. 

Lucicosm Transport Persoane. Cine suntem? 

Suntem o firmă de transport cu sediul în Suceava, specializată în transportul rutier. La noi găsești atât transport național, cât și internațional. În cifre, activitatea noastră arată așa:

  • 17 ani de activitate;
  • 12.061 de clienți mulțumiți;
  • 283 de curse efectuate;
  • 2 645 000 de kilometri parcurși.

Suntem o echipă cu experiență și livrăm servicii de cea mai înaltă calitate de transport. Pentru că printre valorile noastre se numără și calitatea, autocarele pe care le punem la dispoziție sunt moderne și sigure. Punem siguranța pe primul loc și respectăm toate condițiile contractuale. 

În cei peste 17 ani de activitate am adunat o echipă profesionistă și pregătită, bună cunoscătoare a drumurilor naționale și europene. Apelează cu încredere la noi indiferent de tipul de transport de care ai nevoie. 

Transport national de persoane

Transportul, indiferent de perioada istorică, a fost un domeniu foarte solicitat. Chiar și în pandemie, când toate activitățile au fost puse pe pauză, transportul a fost printre puținele activități încă efectuate. 

Acest lucru ne arată că oamenii solicită des acest serviciu și că au nevoie să călătorească, fie că e în interes de serviciu sau personal. 

Pe lângă transportul internațional, Lucicosm asigură și transportul național de persoane. 

Pentru că suntem flexibili și ne mulăm pe nevoile pieței, am dezvoltat mai multe tipuri de transport național.

Transport salariați la și de la locul de muncă, zilnic. Oferim și acest tip de transport pentru angajatorii care au mai mulți angajați în diferite zone ale orașului. În funcție de nevoile tale, stabilim împreună detaliile contractuale.

Transport excursii elevi sau grupuri de pelerini. Oferim transport național, dar și internațional al elevilor în excursii sau alte tipuri de activități. Pentru că avem un proces riguros de angajare, la Lucicosm șoferii sunt printre cei mai buni din zonă. Indiferent de locație sau timpul alocat, asigurăm și acest tip de transport. 

Transport la evenimente. Fie că este vorba despre o nuntă sau de orice alt tip de eveniment, Lucicosm Transport Persoane oferă transport sigur și modern.

Transport în scop turistic, național și internațional. Dacă plănuiești o excursie cu familia, oriunde în țară sau în străinătate, la Lucicosm găsești autocare atât de mari dimensiuni, cât și autobuze mici.

Transport national de persoane la cerere

Pe lângă tipurile de transport enumerate mai sus, asigurăm și transport la cerere, în funcție de necesitățile tale. Prin urmare, sună-ne la unul dintre numerele disponibile pe site și spune-ne de ce ai nevoie. Noi ne pliem pe cerințele tale și îți oferim transport.

În plus, asigurăm și servicii de închiriere autocare. Pe site găsești mai multe informații legate de autocarele pe care le închiriem, dar și detalii despre prețuri și funcționalități. 

Uite care sunt mașinile de care dispunem:

  • MAN Lion’s Coach L, fabricat in 2015, cu o capacitate de 57 (1+1) de locuri și cu dotari de top. Autocarul este modern, fiind dotat cu sisteme audio video, aer condiționat și scaune confortabile. 
  • VW LT 46, fabricat in 2002, cu o capacitate de 16 (+1) locuri;

Pentru că punem siguranța pe primul loc, toate reviziile și verificările sunt la zi. Dezinfectăm și igienizăm periodic, dar și după fiecare cursă efectuată. 

Mai multe detalii amănunțite despre serviciile și facilitățile Lucicosm găsești pe blogul nostru. Pentru informații legate de transportul național și internațional de persoane, intră pe site: Transport persoane intern și extern

Mai multe postari

Scroll to Top