Transport persoane – servicii personalizate în funcție de nevoile tale

transport national

Share acest post

Cauți servicii personalizate de transport persoane? La Lucicosm Transport Persoane găsești servicii integrate de transport. 

Dacă ai nevoie de un anumit serviciu de transport, însă nu ai găsit nici un furnizor care să te ajute până acum, află că la Lucicosm Transport Persoane oferim transport persoane personalizat.

Cum funcționează?

Pentru că știm că nevoile pieței sunt în continuă schimbare, vrem să oferim cele mai bune soluții, indiferent de problema pe care o întâmpini. Așadar, indiferent de natura transportului de care ai nevoie, sunt șanse să-ți putem fi de folos. Fie că vorbim despre transport la un anumit eveniment, transportul invitaților sau transport în excursii, firma noastră acoperă o arie largă de servicii. 

Nu trebuie decât să ne suni și să ne spui cum putem să-ți fim de folos. Urmează să stabilim detaliile și tipul transportului. 

Ce servicii găsești la Lucicosm Transport Persoane

Lucicosm îți oferă atât servicii de transport, cât și de închiriere. Suntem o echipă dedicată și cu adevărat pasionată de șofat. Vrem să oferim servicii de o calitate superioară și să ducem clienții în siguranță la adresă.

De la începutul activității noastre ne-am propus să garantăm siguranță și profesionalism. Vrem să oferim cele mai bune servicii de transport din zona noastră și, prin urmare, dăm tot ce avem mai bun în activitatea pe care o desfășurăm. 

Autocarul nostru are două autocare de diferite dimensiuni care pot fi și închiriate.

Pentru că punem siguranța pe primul loc, autocarele pe care le deținem sunt moderne și sigure. În plus, printre valorile noastre se află și profesionalismul așa că încheiem fiecare colaborare cu un real succes.

Drept dovadă stau recenziile noastre de pe facebook și google. Clienții pe care i-am avut au povestit acolo experiențele pe care le-au avut cu noi. Te invităm să le citești ca să poți să ne cunoști mai bine.

Transport persoane național și internațional la destinație

Ne-am propus să oferim un pachet de servicii integrate și care să acopere o arie mare de tipuri de transport. În plus, pentru că vrem să fim cu adevărat de folos, oferim și servicii de transport personalizate, în funcție de cerere. 

Serviciile pe care le punem la dispoziție sunt:

  • transport intern, în România;
  • transport internațional, indiferent de destinație;
  • transport în Germania, la locul de muncă;
  • transport al salariaților la și de la locul de muncă. 
  • transport turistic, indiferent de durata de timp, atât la nivel național cât și internațional;
  • transport în excursii;
  • transport al elevilor;
  • transport la evenimente.

Ce autocare deținem

Momentan, parcul nostru auto are la dispoziție două autocare. Primul este un MAN Lion’s Coach L, fabricat in 2015, cu o capacitate de 57 (1+1) de locuri si cu dotari de top și VW LT46, fabricat in 2002, cu o capcitate de 16 (+1) locuri.

Ambele autocare au inspecțiile și reviziile la zi, prin urmare ești în deplină siguranță.

În plus, dezinfectăm și igienizăm periodic autocarele, după fiecare călătorie. 

Autocarele au scaune moderne, confortabile și centuri de siguranță. În plus, sunt dotate cu sisteme audio-video, aer condiționat, sisteme de încărcare. 

Sericii sigure și profesioniste

Dacă ești în căutare de servicii de transport de persoane, Lucicosm îți pune la dispoziție un portofoliu bogat de servicii. Contactează-ne ca să afli cum îți putem fi de folos. Ne poți găsi și în Suceava pe strada Stațiunii, nr 2. Te invităm la biroul nostru din Suceava ca să discutăm detaliile colaborării. Ca să afli informații detaliate despre serviciile noastre, intră pe blogul nostru: Blog | Lucicosm Transport

Mai multe postari

Scroll to Top