Lucicosm Transport Persoane -firmă de transport la evenimente

Share acest post

Cauți o firmă de transport la evenimente? La Lucicosm Transport persoane găsești servicii integrate de transport.

În mod special, transportul la evenimente este unul cu totul aparte. Fiind un serviciu mai atent ales, este mai personalizat. Atunci când cauți un transportator pentru evenimente sunt mai multe lucruri pe care să le iei în calcul. 

În primul rând, unul dintre cele mai importante aspecte este confortul. De obicei, vorbim despre evenimente precum nunțile, botezurile, petrecerile corporate sau întâlnirile mari de familie. 

În aceste cazuri, vrei ca pasagerii să se simtă confortabil și să aibă parte de servicii premium. Pentru că n-ai vrea să ajungă oamenii la nuntă cu dureri de spate sau speriați de comportamentul șoferului, acordă o atenție deosebită alegerii furnizorului de transport persoane. 

Ce să iei în calcul când alegi o firmă de transport la evenimente

Atunci când vrei să alegi o firmă de transport pentru un eveniment din viața ta este important să ții cont de următoarele aspecte.

Confort. Suntem siguri că vrei să oferi confort invitaților tăi. Așadar, vezi dacă autovehiculele deținute de firma aleasă sunt moderne și asigură confortul necesar. Este important ca scaunele să fie bune, iau autocarul să fie dotat cu sisteme de siguranță. În plus, verifică dacă firma aleasă are sisteme audio în mașină. Dacă e vorba despre o nuntă, spargi gheața printre invitați direct de pe drum.

Siguranță. Un lucru extrem de important de bifat – siguranța. Asigură-te că autocarele pe care le alegi au inspecțiile și verificările la zi.

Numărul de locuri. Dacă trebuie să transporți mai mulți oameni deodată, asigură-te că alegi un autocar care are numărul de locuri necesar. Întreabă firma de transport care este numărul maxim de locuri și ce autocare îți poate pune la dispoziție. 

Disponibilitate. Asigură-te că firma de transport este disponibilă în perioada în care ai nevoie. Un singur apel poate să-ți răspundă la toate întrebările. 

Șoferi. Întreabă firma de transport dacă îți pune la dispoziție și un șofer. În acest caz, credem că ar fi foarte util să porți o conversație cu șoferul și să afli dacă rezonezi cu acesta. 

Pentru că este vorba despre un eveniment personal, șoferul trebuie să fie profesionist și prietenos. Așa, invitații tăi vor avea parte de o experiență frumoasă înaintea începerii evenimentului.

Nu în ultimul rând, stabilește cu firma de transport detaliile contractului. Când și unde trebuie să vină autocarul, cât timp așteaptă și care sunt locațiile în care trebuie să ajungă. 

Multe firme au diferite clauze de transport și nu vor veni la adresă, așa că trebuie să vorbești cu firma legat de aceste lucruri. 

Transportul la evenimente cu Lucicosm Transport Persoane

Dacă îți dorești să colaborezi cu o firmă serioasă pentru transportul de persoane la evenimentul tău, firma Lucicosm din Suceava pune la dispoziție servicii integrate de transport. 

Autocarele pe care le punem la dispoziție sunt moderne, au inspecțiile realizate și sunt dezinfectate și igienizate periodic. În plus, sunt dotate cu facilități moderne precum sisteme audio video, scaune reglabile sau sistem de aer condiționat. 

Garantăm că invitații tăi vor avea o călătorie plăcută până la eveniment, indiferent de cât de lungă sau scurtă este aceasta. 

Lucicosm Transport Persoane are un proces riguros de angajare a șoferilor, astfel că toată echipa noastră este formată din șoferi profesioniști și cu experiență. 

Pe lângă serviciile de transport la eveniment, Lucicosm Transport Persoane îți mai oferă următoarele tipuri de transport:

  • transport național și internațional de persoane;
  • transport ocazional;
  • transport la muncă în Germania;
  • transportul elevilor și al școlarilor;
  • transportul salariaților;
  • transport în scop turistic. 

Ca să afli informații despre disponibilitate sau despre prețurile pe care le aplicăm, te invităm să ne suni la numărul +40 758 276 994.

Mai multe postari

Scroll to Top